Er is geen tweede kans voor een eerste indruk,vertrouw je communicatie toe aan onze professionals!

POI Creatives is een productiebureau van digitale media en wordt geleid door Eelco Romeijn.
Eelco startte eind jaren 80 in Rotterdam als cameraman en editor in de opdrachtfilm sector. Na een carriëre bij RTL Nederland begon hij in 1999 voor zichzelf als freelance regisseur en video-editor.

POI Story
In 2003 groeide breedband internet snel en werd besloten te specialiseren in online video. Al snel werd een compagnon en een kantoor gevonden en PictureThis.tv was geboren. Uitdagende klussen, aansprekende klanten, personeelsleden en stagairs zouden volgen. Sinds 2011 opereert Eelco weer alleen. De focus is van smal naar breed verschoven. Door de inmiddels 30 jarige multimedia en tv ervaring kun je rustig zeggen dat hij van vele markten thuis is. 16 jaar werkte Eelco in Rotterdam Kralingen om in 2019 te verkassen naar het Entrepotgebouw ‘De Vijf Werelddelen’ in Rotterdam-Zuid.

Eelco_small

Lang niet alle opdrachten doet Eelco alleen. Films en apps maken is gewoon teamwork. POI Creatives weet inmiddels op welke freelancers ze kan bouwen. Want goede creatieve mensen hebben helemaal geen behoefte meer aan vaste banen en altijd hetzelfde doen. Die brede kijk op werk past heel goed bij POI Creatives en omdat we maar klein zijn hebben we voor iedere opdracht de maximale aandacht.
Eén ding staat altijd voorop: samenwerken met opdrachtgevers aan het best haalbare resultaat.

Neem contact op

Business development

Heb je een idee of plan voor een bijzondere film of app, maar nog geen idee hoe die gefinancierd moet worden?

Als je ons kunt overtuigen van je plan dan denken we graag mee. Pionieren, ondernemen en ontwikkelen is ons niet vreemd.

Ben je een creatieve freelancer, heb je buitengewone capaciteiten en moeten we je beslist leren kennen?
Designers, animatoren, journalisten, cameramensen, geluidstechnici, presentatoren, acteurs, iOS en Android developers, rocksterren, stuur gerust een berichtje. We maken graag kennis.