Online training: Persoonlijk Delegeren

Onze studio, soms ook het beeldenpakhuis genoemd, is natuurlijk niet alleen geschikt voor webinars en livestream onderwijs. Kuiken Praktijkmanagement boekte de ruimte voor het opnemen van een serie video’s die deel uitmaken van een intensieve online training voor praktijkhouders. Neem je script mee en wij verzorgen licht, geluid, beeld en montage. Er is zelfs een autocue om je te helpen vlot te presenteren.

PAYWALL
De video’s zijn niet openbaar, wie de training wil volgen moet daarvoor wat betalen. Een zinvolle investering want door het toepassen van de vaardigheden uit de cursus bespaar je als praktijkhouder een boel geld.

PRAKTIJKMANAGEMENT
Zorgverleners die ook praktijkhouder zijn, laten zich al steeds meer ontzorgen door medewerkers of praktijkmanagers, zowel in loondienst of als interim kracht, maar dit is slechts een halve oplossing, want de eindverantwoordelijkheid over de praktijk blijft in jouw handen. Sterker nog, het leiderschap blijft altijd op de schouders van jou als praktijkhouder liggen. Het voeren van een eigen praktijk vraagt om specifieke kennis en vaardigheden, die niet aan bod komen tijdens de studie. Wil je deze vaardigheden wel ontwikkelen. Lees meer over de begeleiding van Kuiken Praktijkmanagement.

Gerelateerde Berichten

...