Videocolumn versterkt expert status

Kuiken Praktijkmanagement is een bijzonder adviesbureau voor tandartsen en hun personeel. Omdat Sjoerd landelijk opereert en graag laat zien waar hij voor staat is hij gaan bloggen. Heel slim!

De blogs die inhoudelijke tips geven versterken zijn expert status. Maar, een blog publiceren op je eigen site is niet altijd een garantie voor een groot bereik. Bedenk eens op welke plekken je doelgroep komt. Welke blogs, fora of sites ze bezoeken? En met welke vragen worstelt je publiek?

Traffic
Om die reden publiceert Sjoerd zijn verhalen en video’s ook op Dentalinfo. Beide partijen profiteren van de kruisbestuiving; Sjoerd genereert meer traffic en Dentalinfo krijgt voor nop zinvolle content. Uiteraard geeft hij in de video’s niet alle oplossingen en kun je niet al te diep op de onderwerpen ingaan. Het gaat erom om eerste hulp te verlenen en bij grotere vragen de kijker/lezer met jou in contact te laten treden.

Kwaliteit
Sjoerd ziet zichzelf als professional met een hoge kwaliteitsstandaard; een A-merk. Daarom communiceert hij ook zo. Een video kun je met je telefoon ook zelf maken, maar de vraag is of je dat wilt uitstralen.

Ben je ook een expert op je vakgebied en wil je dat uitdragen om te zorgen voor een groter netwerk, meer klanten en een hogere omzet? Kom dan eens praten.

Behalve de column vorm kennen we nog veel meer concepten die voor weinig geld een maximaal resultaat kunnen opleveren.


Videocolumn, voorstel video, videoblog, pitch video; allemaal laagdrempelige manieren om je doelgroep zo persoonlijk mogelijk aan te spreken. Ik mocht Sjoerd helpen met het fijn slijpen van zijn tekst en het zo overtuigend mogelijk op beeld te krijgen. Trots op het resultaat!

videocolumn1

autocue

Gerelateerde Berichten

...