Review: Rotterdam App

Ontdek Rotterdam met verrassende wandelroutes. Met foto’s, audio en video word je puntsgewijs langs unieke plekken in de stad geleid. Er zijn vier verschillende stadstours beschikbaar: Highlights, Kunst & Cultuur, Architectuur en Shoppen.

Met de mobiele stadsgids heb je altijd en overal de leukste adressen in Rotterdam bij de hand, van attracties en musea tot restaurants, clubs en winkels. Laat je inspireren door Rotterdam, de stad die bekend staat om zijn wereldhaven, architectuur en kunst & cultuur.
De Rotterdam-app biedt informatie en foto’s van meer dan 500 locaties in de stad. De applicatie geeft je de mogelijkheid om direct de locatie te bellen. Bekijk de agenda voor de activiteiten voor elke locatie of voeg de locatie toe aan je favorietenlijst.

De POI Tours portal helpt smartphone gebruikers een keuze te maken uit het snelgroeiende aanbod van apps voor toerisme en vrije tijd. Zowel voor Android als iOS gebruikers.

Een beschrijving van een app zegt veel, maar een praktijktest is overtuigender. En een gefilmde review is natuurlijk de meest onderhoudende en geloofwaardige manier om een app te selecteren.

Gemaakt voor: Poi-Tours.nl
Met dank aan: jantien010 en Daniëlle Lindhout

Rotterdam App Review

Gerelateerde Berichten

...