App toerisme portal

Zoek, selecteer en review location-based apps. Dat is POI Tours: alle Nederlandse gps- en smartphone tours en games over wandelen, fietsen, geschiedenis, natuur, architectuur en erfgoed bij elkaar.

Er kan zoveel meer met je smartphone dan alleen Facebooken, WhatsAppen en Wordfeuten. Een beetje smartphone heeft meer functies dan een Zwitsers zakmes. Gebruik die dan ook!

Navigatie
Een van de meest onontdekte toepassingen is navigatie met GPS.
Een systeem van 24 satellieten ter waarde van honderden miljoenen dollars staat je ter beschikking om je te vertellen waar je bent. En dan ben je ook nog overal verbonden met het internet. Juist deze slimme combinatie maakt het je mogelijk informatie te ontvangen die speciaal op jouw locatie is afgestemd.

Er zijn inmiddels veel creatieve toepassingen ontwikkeld om het je hierbij gemakkelijk te maken.

POI Tours maakt je enthousiast voor location-based media door het verzamelen zoveel mogelijk beschrijvingen van beschikbare route apps, audiotours, games, wandelingen, etc. aangevuld met reviews en ervaringen van gebruikers. Zowel in tekst als video.

De site maakt het je mogelijk snel tot een goede keuze te komen van content die jou interesseert. Daarvoor dienen de categoriën aan de rechterkant. Zoek je iets in een specifieke plaats of gebied, gebruik dan het zoekvenster.

Een actief dagje uit hoeft nauwelijks iets te kosten. De meeste apps zijn gratis.

Dus, kom uit je luie stoel en zet de GPS funktie van je telefoon aan. Dan kom je op de meest onverwachte plaatsen en beleef je nog eens wat. POI Tours helpt je op weg!

Door de bundeling van content over dit thema scoort de site hoog in zoekresultaten en bereikt daardoor een groot publiek. POI Tours is een portal van POI Creatives.

Bekijk de site.

 

...