De Verhalenbank, je weet niet wat je hoort!

De Verhalenbank is een gewoon stadsbankje dat ergens op een mooi plekje staat. In het park, aan de rand van een woonwijk, achter de kerk of aan het water. Een alledaags bankje dat wordt getransformeerd tot verhalenbankje, omdat je er op je gemak naar een verhaal kunt luisteren. Heel eenvoudig, met behulp van je eigen mobiele telefoon en de
QR-code die op het bankje staat aangegeven.

De verhalen die je op de verhalenbank kunt beluisteren, zijn speciaal geschreven voor de verhalenbank en worden ingesproken door (stem)acteurs. De verteller neemt, begeleid door een originele soundtrack, de luisteraar mee op avontuur naar andere werelden.

VOOR IEDEREEN
De Verhalenbank is gratis te gebruiken en is toegankelijk voor iedereen in het bezit van een smartphone. Je kunt naar de verhalen luisteren door met je smartphone de QR-code op het bankje te scannen, en op de link te klikken.

VERBEELDING
De Verhalenbank is een initiatief van Stichting Tot de Verbeelding.
Deze stichting wil met de verhalenbank mensen prikkelen met fantasie, inspiratie, schoonheid en avontuur op een locatie die uitnodigt tot een moment van rust of bezinning. Door een draai aan de bekende wereld te geven, wordt deze anders ervaren.

Een paar jaar geleden richtte ik samen met Carla Leurs de stichting op. Bij het project zijn verschillende makers betrokken. Schrijvers, muzikanten, sounddesigners, maar ook zakelijke functies voor productie begeleiding en marketing.

Inmiddels zijn er 20 verhalen in productie, waarvan er nu 5 zijn gepubliceerd.

Gerelateerde Berichten

...