Leiderschapskwaliteiten – volgens Havensteder.

Het zijn turbulente tijden voor de corporatiewereld. Risicovol financieel beleid leidde de afgelopen jaren tot faillissementen in de sector en zelfs tot een parlementaire enquete. Wat voor rol heeft een corporatie nog anno 2014? Hoe ziet de toekomst eruit? En hoe gaan ze om met verantwoordelijkheden?

Met een advertorial in het Financieel Dagblad en deze video wil het Rotterdamse Havensteder zich meer zichtbaar en herkenbaar maken op actuele onderwerpen. Zo werken ze aan een sterkere reputatie. Belangrijk, want met een sterke reputatie kennen mensen je, kom je makkelijker in gesprek met belangrijke partners en kun je dus beter je werk doen. Zeker nu, in een tijd waarin de toekomst van corporaties en mogelijkheden onzeker zijn, wil Havensteder graag gezien worden als vanzelfsprekende gesprekspartner.

In deze video vertellen Hedy van den Berk, bestuurder bij Havensteder en psycholoog Max Wildschut over de rol van leiderschap in dit proces van transitie. En is er verschil tussen mannen en vrouwen?

Samenstelling en regie: Eelco Romeijn en Perry Boomsluiter
Muziek: Leader of the pack van The Shangri-Las uit 1964.

Gerelateerde Berichten

...