Perry Boomsluiter

producer, regisseur, projectleider, procesbegeleider, interviewer

Het Rotterdamse BuroB werkt met verve aan stads- en gebiedsontwikkelingen, met name in de visie- of planvormingsfase. Dat gebeurt in de rol van projectleider, programmamanager of secretaris (“tweede man”), maar altijd dienstbaar, resultaatgericht en verbindend.

Het specialisme van BuroB is het volgen, voeden en versterken van de samenwerking tussen partijen, gebruikmakend van de kracht van film. Vaak zijn dat partijen als gemeenten, corporaties, bewoners, bouwers en/of ontwikkelaars, die voor een gezamenlijke opgave staan, bijvoorbeeld een wijkherstructurering.
Met film worden de ambities, verwachtingen en dilemma’s van partijen voor het voetlicht gebracht; op beeld krijgen ze een spiegel voorgehouden. Zo worden ze op kritische en opbouwende wijze met zichzelf en met elkaar geconfronteerd, en worden hun ervaringen en leringen inzichtelijk gemaakt voor een breder publiek. Vanuit de ervaring dat op deze manier de samenwerking tussen partijen beter, met meer resultaat en met meer schwung verloopt.

Met Perry maakten we de afgelopen jaren diverse documentaires en series, vooral over gebiedsontwikkeling.

Perry is te vinden op BuroB en Linkedin

Meer Partners