De dromen van Jasper en Katie

Heb je een zalig huis? Op een fijne plek? Maar wordt het te klein? Wil je extra ruimte voor een paar kleine druktemakers? Ieder een eigen kamer? Een flexplek? Een mooie master bedroom? Met walkin closet? En badkamer?

Denk dan eens aan je dak. Er ligt een vrije kavel op je huis. En het leuke is, je hebt hem al betaald. Het kan maar zo zijn dat je op je huis een extra etage mag maken. Waardoor je ruimte creëert voor al je dromen.

EEN DAKOPBOUW VOOR IEDEREEN
Dat is ons specialisme: Dakopbouwen. We doen niet anders. We doen niets liever dan klanten die uit hun jasje groeien blij maken met een mooie extra verdieping. Zodat je huis je thuis blijft, waar ieder z’n ding kan doen: slapen, spelen, lanterfanten, drukte maken, badderen, tutten, hobbyen, beetje werken, studeren, uitslapen en vooral lekker genieten, je thuis voelen. Dat is ons doel.

REPORTAGE
Deze reportage voor Sytodakopbouwen is onderdeel van een serie referentieprojecten. Eerder maakten we ook al een serie van 30 vlogs waarin antwoord wordt gegeven op vragen die mensen hebben die overwegen een dakopbouw te laten plaatsen.

ONDERTITELING
Het interview voor deze film is in het Engels afgenomen omdat Katie uit de VS komt expats een belangrijke doelgroep vormen. Na de montage is de tekst vertaald naar het Nederlands en als ondertiteling toegevoegd. Klik op de CC button in de player om het aan te zetten. De film wordt gepubliceerd op de site van Sytodakopbouwen.

Gerelateerde Berichten

...