De corporatie van de 21e eeuw

Wat is het grootste succes van de Nederlandse woningcorporaties? Wat zijn de belangrijkste opgaven waar zij de komende jaren voor staan? En welke eisen stelt dat aan de kwaliteiten van de corporatiedirecteur?

Smaakmakers
Over deze en andere vragen spraken we met zeven smaakmakers van binnen en buiten de corporatiesector: Marc Calon (Aedes), Vincent Gruis (TU Delft), Marien de Langen (De Vernieuwde Stad), Marjan Minnesma (Urgenda), Marco Pastors (Nationaal Programma Rotterdam Zuid), Bianca Seekles (Era Contour) en Lenny Vulperhorst (Andersson Elffers Felix).

Onderwijscontent
Deze film is gemaakt in het kader van de leergang ‘De Corporatie van de 21e eeuw’, die onder vlag van het het Corporatiehuis door enkele samenwerkende corporaties is ontwikkeld.
Een film met veel inhoud. Gecondenseerde kennis en inzichten van mensen met een uitgesproken mening. Leerzaam, verrassend en persoonlijk.
Naast deze publieke versie leveren de interviews ook verdiepende content voor de leergang.

Samensteling en Regie: Perry Boomsluiter en Eelco Romeijn

Meer info over de leergang.

Het Corporatiehuis is een unieke samenwerking van, voor en door corporaties. Vernieuwend aan het initiatief is dat corporaties zelf eigenaar zijn van het Corporatiehuis. Met elkaar ontwikkelen zij kennis en delen deze breed binnen de sector

Gerelateerde Berichten

...