Bram Willems – Leerwerk column

Mensen, en dus ook werknemers, zijn minder ziek dan vroeger:
Er zijn minder bedrijfsongevallen en medische zorg is steeds beter en vooral efficiënter: Dat heb ik heb zelf kortgeleden ook ervaren. 4 dagen na een meniscusoperatie was ik weer mobiel genoeg om te reizen.
Dat er minder ongevallen plaatsvinden heeft vooral met verbeterde arbeidsomstandigheden te maken: De arbo-wet heeft er voor gezorgd dat mensen veiliger werken: een glazenwasser mag niet meer met een trapleer werken en in de bouw ben je verplicht een helm en veiligheidsschoenen te dragen. Ook tillen boven de 23 kg mag niet meer in je werk voor komen.

Maar, hoe komt het dan dat het ziektepercentage in Nederland al jaren rond de 4 procent blijft steken?

Steeds minder ziekte, steeds meer gedrag

 
De videocolumn is een plezierige manier om uw prospects kennis te laten maken met de mensen achter het bedrijf of achter de bedrijfswebsite. Het mag beslist geen opdringerige reclame sfeer oproepen. Wie het goed doet geeft waardevolle, relevante informatie aan de kijker en zet mensen aan het denken. Overtuigende inhoud is van belang, maar uw presentatie ook. Als dat laatste niet klopt, dan staat de kijker niet open voor uw verhaal.
Is het moeilijk? Ja, maar vrijwel iedereen kan het met goede voorbereiding, een goed ‘bekkende’ tekst, gerichte regie en een beetje zelfvertrouwen.

Gerelateerde Berichten

...