Website: Mondzorg Dudokplein

Mondzorg Dudokplein is een splinternieuwe tandartspraktijk in Rotterdam – Kop van Zuid, die zich wil onderscheiden via aandacht voor de patiënt, een prettige praktijkruimte en persoonlijk contact. Het streven is de tandheelkundige zorg zo prettig mogelijk te laten verlopen. Naast uiteraard de hoge kwaliteit van de tandartsen en het team.

Publiek
De praktijk richt zich voornamelijk op families, patiënten met aandacht voor hun gebit en angstige patiënten. In het persoonlijke contact hecht het bedrijf veel waarde aan een prettig omgang, overleg over de behandeling en duidelijkheid over de kosten.

Vanaf mei 2017 kunnen patiënten terecht in de praktijk. Tot die tijd kunnen patiënten zich aanmelden via het inschrijfformulier.

Vormgeving
De praktijk is gevestigd op het Willem Dudokplein aan de spoorweghaven. Het is een echte Rotterdamse praktijk die zich verbonden voelt met de locatie. Naast een persoonlijke karakter wil men de praktijkruimte ook vooral een prettige ruimte laten zijn, omdat de sfeer en uitstraling van de ruimte bijdraagt aan een prettige ontvangst.

Door de binding met de Spoorweghaven hebben wij veel elementen van Rotterdam, het spoor, de haven en De Hefbrug laten terugkomen in de huisstijl. Voor een herkenbare en vertrouwde plek.

Het grafisch ontwerp is van Reinier van der Horst
Sitebouw: Eelco Romeijn

Slider-MZ-06

Gerelateerde Berichten

...