Video Producties

Verhalen vertellen met beeld en geluid, dat is wat we doen.
Door de jaren heen hebben we aan honderden producties meegewerkt. Van tv programma tot interactieve videogame en van VHS band tot USB Stick.
Films in oplages van 100.000 tot nieuwsitems met meer dan een miljoen kijkers.

We doen dat om opdrachtgevers hun verhaal zo duidelijk en overtuigend mogelijk te laten vertellen.
Van rioolinspectiedienst tot automerk en van containertransport tot pensioenfonds.

Dat heeft ons gemaakt tot generalisten. We zijn van vele markten thuis. Concept maken, tekst schrijven, organiseren, regisseren, filmen, monteren, vormgeven, publiceren, activeren…
Maar de kern waar het om draait is altijd: communicatie. Wat vertel je aan wie en waarom?

VISIE
Wil je een verhaal goed overbrengen dan moet zowel het verstand als het gevoel aangesproken worden want emoties brengen mensen in beweging, zetten aan tot actie. Wat voor emotie het ook is: ontroering, verwondering, herkenning, humor, nieuwsgierigheid, verontwaardiging, verleiding…

Inlevingsvermogen is de belangrijkste eigenschap voor een videoproducent.
We beseffen dat een film altijd deel uit maakt van een groter geheel: de corporate identity, de marketing strategie, de campagne, de website eromheen, de onderwijs methodiek, e-learning module etc. Daar houden we rekening mee. Dat bepaalt onze keuzes en dat resulteert in een beter product.

BEZINT EER GE BEGINT
Onafhankelijk advies is ook hier ons sterkste punt. We zijn kritisch en stellen je eerst een hele serie vragen. Waarom wil je een video? Is video wel het beste medium? En zo ja, gaan we het wiel opnieuw uitvinden, of gebruiken we iets dat al bestaat? Of maken we daar een remix van?

Er zijn veel keuzes te maken, maar als je scherp in beeld hebt wat nodig is kun je een heleboel leergeld besparen. En een eerste adviesgesprek is nog gratis ook!

Probeer het maar.

Waar kunnen we mee helpen?