Video Marketing

Google houdt van video. Video’s scoren hoog in zoekresultaten en Youtube is de tweede zoekmachine ter wereld. Wie iets te communiceren of te verkopen heeft en slim is kan hier veel mee bereiken.

Gewoon een filmpje uploaden naar Youtube is niet genoeg. Die video verdwijnt in het ongeloofelijk grote aanbod. Iedere minuut wordt daar inmiddels meer dan 72 uur video neergezet. Kijk maar. Hoe moet het dan wel?

Tips
Maak een kanaal, geef goede namen, beschrijvingen en metadata mee, gebruik hyperlinks, annotaties, social media, gebruik ook andere platforms… en, ook niet onbelangrijk, kies een goede thumbnail. Een goed startplaatje kan een verschil van dag en nacht maken in je kijkcijfers.

We kennen ondertussen alle tips and tricks om video voor je te laten werken. Want succesvol communiceren op internet gaat verder dan een alleen een opvallende video maken. Maar weinig filmpjes worden vanzelf een viral. Advies over het handig publiceren van je video krijg je gratis als we een video voor je mogen maken.

Heb je geen tijd om zelf je channels te beheren, dan kunnen we dat ook voor je doen.

...