Maritieme turbo’s in klassieke bedrijfsfilm

TurboNL is actief in het onderhoud en reparatie van turbo’s voor motoren van schepen en treinen en een begrip in die wereld. In november staan ze op Europort 2017, een internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw in AHOY met 30.000 bezoekers.

Om op de beurs goed voor de dag te komen ben ik gevraagd een korte film te maken die het bedrijf kan weergeven in de stand. Sfeer overbrengen in de vorm van een brochure, dat was zo ongeveer de briefing.

De film is gedraaid en gemonteerd in 4K ofwel 4x de resolutie van High Definition video. Op internet heb je daar nog niet veel aan, maar op de flatscreen in de stand maakt het indruk. Het onderstreept de precisie, de vooruitstrevendheid en het hoge kwaliteitsniveau van het bedrijf.

Het Amerikaanse zusterbedrijf TurboUSA dat de opdracht verstrekte en de film ook op hun VS website vertoont, vroeg me zelf de voice-over in te spreken. Amerikanen vinden dat leuk zeiden ze; het geeft een Europese feel aan de bedrijfsfilm.

Gerelateerde Berichten

...