Livestream onderwijs studio

De afgelopen maanden mochten we weer faciliteiten leveren voor een serie colleges en workshops van de opleiding BA (bedrijfskunde) en IBA van RSM Erasmus. Een plezierige klus om het jaar mee af te sluiten. Het is een vervolg op de goed gewaardeerde semesters van vorig schooljaar.

De corona pandemie maakt het onderwijsinstellingen niet makkelijk om grote groepen studenten in een collegezaal onder te brengen. Veel instellingen hebben inmiddels zelf wel iets aan virtuele classrooms maar die zijn vaak overbezet en beschikken niet altijd over de gewenste techniek of mensen die dit kunnen bedienen. Om die reden kiezen we in 2022 weer voor een permanente setup dichtbij ons kantoor in het Entrepotgebouw op Rotterdam-Zuid. De ruimte is licht en uitstekend geventileerd.

Naast deze kleine studio is er een grote ruimte in het gebouw die we permanent voorzien hebben van een veelzijdig lichtplafond en waarin alle andere streaming techniek eenvoudig is op te bouwen. Voor grotere evenementen zoals een virtuele conferentie, vergadering, webinar, award- en graduation ceremonies is deze ruimte op ad-hoc basis te huren.

We beschikken over grote (4K) schermen, tientallen lampjes en spots, conferentie microfoons, een katheder en tal van andere attributen om een sfeervol decor te bouwen dat past bij de ‘look and feel’ van het event.

Gaandeweg hebben we ook veel geïnvesteerd in techniek en kennis en kunde over alle beschikbare platformen, interacties zoals polls, quizzes, ticketing en aanmeld procedures. Komend jaar gaan we ook een opleiding faciliteren met hybride onderwijs op locatie.

Er is nog genoeg ruimte beschikbaar in 2022. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Gerelateerde Berichten

...