Finale Perry’s Hardloop100

Begin 2016 nam Perry Boomsluiter het initiatief tot de Hardloop100. Zijn plan was om in een jaar tijd 100x hard te lopen, met 100 verschillende mensen, steeds 10 km. Mensen die hij soms al kende, soms ook niet.
Dat wilde hij doen voor de beweging, voor de (nadere) kennismaking en voor het prettige gesprek. Maar bovenal voor het goede doel: voor elke km die hij zou lopen, zou hij zelf €0,50 inleggen voor het Rode Kruis. Van zijn deelnemers verwachtte hij eenzelfde inleg, maar liever meer.

En zo geschiedde. Tussen januari 2016 en april 2017 liep Perry met 100 verschillende vrienden, bekenden en onbekenden 100x hard. Op een speciale Facebook-pagina deed hij verslag van iedere run, in woord en beeld. Daarmee zamelde hij in totaal €5.070,23 voor het Rode Kruis in. Dat bedrag overhandigde hij op 8 juli 2017 tijdens de gezamenlijke finale aan Gijs de Vries, directeur Rode Kruis Nederland, die voor die gelegenheid ook meeliep.


De video is voor een groot deel gemonteerd uit de integrale opname van een GoPro camera op een selfiestick die de lopers tijdens de run aan elkaar doorgaven. Zo staat iedereen er op. De GoPro beelden geven het filmpje bovendien een energiek en sportief karakter.

Bekijk de GoPro opname hier:

Camera: Han Hoezen en Eelco Romeijn
Montage: Han Hoezen

Gerelateerde Berichten

...