Emerce Mobile Convention Amsterdam

Mobile Convention Amsterdam (MCA) is het toonaangevende evenement in Noord-Europa dat brede inzichten biedt in de toekomst van mobiele platformen. Met cases op het gebied van zakelijke mogelijkheden omtrent nieuwe mobiele technologieën en toepassingen. Elk jaar zijn meer dan 800 professionals aanwezig uit de marketing, bankwezen, media, ICT en telecom om op MCA ideeën, kennis en ervaring uit te wisselen.

Emerce en CM organiseerden op 1 april 2010 de eerste editie van Mobile Convention in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Een uniek event, ontstaan uit de groeiende behoefte aan informatie over mobile marketing en business. MCA biedt het platform voor visie, informatie, discussie en van nieuwe contacten.
Op MCA komen general managers, business development managers, marketing managers, product managers, telecom managers, innovatie managers en ict managers uit diverse branches die op zoek zijn naar informatie over mobile. Zij realiseren zich dat mobile geen toekomstmuziek is, maar dat het nú relevant is – tijd dus om erbij te zijn voor de laatste toepassingen, ontwikkelingen en trends.

Gepubliceerd op emerce.nl

Gerelateerde Berichten

...