Effectief personeel werven op tv

Callcenter Annie Connect is altijd al een eigenzinnig en mediabewust bedrijf geweest. Het bedrijf, dat voornamelijk werkt voor goede doelen, groeit als kool en de grootste rem daarop was het aantrekken van geschikt personeel. De medewerkers van het bedrijf bestaan voor het grootste deel uit mensen met een arbeidsbeperking of mensen die al een tijd niet meer aan het arbeidsproces hebben deelgenomen.

Mensen bij wie overdag vaak de tv aan staat. Laat dat nou de voordeligste tijd te zijn om te adverteren. Deze spot maakten we speciaal voor die groep. 20 keer uitgezonden bij RTL4 en SBS6 met 5000 (!) reacties als resultaat. Zijn we nog steeds trots op.

Een commercial uit het archief van 2006.

Wat Annie Connect vooral wil, is werken met mensen die loyaal en gemotiveerd zijn, medewerkers die relatief hoog opgeleid zijn en die met plezier de gesprekken voeren.

En dat is nou juist de reden dat steeds meer organisaties kiezen voor de aanpak van Annie Connect. Want deze aanpak hoor je terug in de gesprekken. De Annies zijn oprecht geïnteresseerd in het werk van onze opdrachtgevers en weten dat te vertalen naar prettige, menselijke gesprekken.

Gerelateerde Berichten

...