Een droom van een dakopbouw

Sytodakopbouwen is een jong bedrijf van een paar oude rotten in het bouwvak. Kom je ruimte te kort in je huis, dan kan een dakopbouw de oplossing zijn. Een dakterras is bijvoorbeeld heel geschikt om een paar extra kamers van te maken. En dat terras komt gewoon weer bovenop de extra verdieping.

Met een kleine investering voeg je veel waarde toe aan je huis. In praktische zin, maar ook in de verkoopwaarde. Sytodakopbouwen zet de elders gebouwde onderdelen in één dag op je huis zodat je nauwelijks last hebt van de werkzaamheden.

Testimonial

Daan en Brigitte zijn een van de eerste klanten van het bedrijf en daarom gingen we met een paar camera’s naar Amsterdam om een reportage te maken. Daar werd een enorme portaalkraan opgebouwd. Omdat aan de voorkant van het huis een tram rijdt kon de kraan daar niet staan en moest zijn werk doen vanaf de eerstvolgende straat. Spectaculair, zo’n giek van 48 meter!

Productie

2 GoPro’s plaatsten we in de kraan, naast het dakterras een timelapse en een bediende camera en tenslotte bij de kraan op de grond ook een camera. Na afloop interviewde ik Daan over zijn ervaringen. Syto liet me daarin helemaal vrij. Geen vragenlijstje of dingen die persé gezegd moesten worden en dat is fijn want daarmee wordt het interview een stuk geloofwaardiger.

2 GoPro’s plaatsten we in de kraan, naast het dakterras een timelapse en een bediende camera en tenslotte bij de kraan op de grond een camera. Na afloop interviewde ik Daan over zijn ervaringen. Syto liet me daarin helemaal vrij. Geen vragenlijstje of dingen die persé gezegd moesten worden en dat is fijn want daarmee wordt het interview een stuk geloofwaardiger.

Aan de keukentafel namen we ook een voice-over tekst op voor een ander filmpje dat gebaseerd is op vrijwel dezelfde beelden.

Gerelateerde Berichten

...