Tekenfilm voor belastingadviseurs

Soms wil je een overtuigend verhaal vertellen maar ben je klaar met de zoveelste PowerPoint.
Het mag wel wat speelser, origineler en daarmee wellicht ook doeltreffender.

Tekenfilm
Zodoende kwam het Register Belastingadviseurs terecht bij Getekend Verslag, een collectief van 20 illustratoren die in no-time een verhaal kunnen verbeelden met potloden, stiften en pennen. Een verhaal illustreren door een hand een tekening te laten opbouwen is een vorm die ook al vaak is toegepast, daarom hebben we bedacht om een eenvoudige vorm van tekenfilm te maken. Analoog getekend en digitaal bewerkt. Zo brengen we de tekeningen tot leven.

In een paar uur werden de tekeningen gemaakt bij mij in de studio in Rotterdam. De eerste edit was in een dag klaar. De voice-over leverde de opdrachtgever zelf aan.
Sneller krijg je een animatiefilm niet gemaakt.

Over RB
Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om Register Belastingadviseur te worden en Permanente Educatie cursussen en workshops om kwaliteit en kennis op peil te houden.

Over Getekend Verslag
Tekeningen bij je evenement geven een leuke dynamiek. Mensen hebben iets om naar te kijken en zullen zichzelf en hun uitspraken terugzien op het board. Ze maken foto’s van de visuele notulen, die ze via de social media verspreiden. Zo bereikt je onderwerp een veel grotere groep mensen!

tekenfilm illustrator

Gerelateerde Berichten

...