Livestream: Succesvol partnerschap ouders en school

Voor de ontwikkeling van kinderen is goed partnerschap tussen de school en ouders belangrijk. Wat zijn de succesfactoren? Hoe geef je dit partnerschap vorm? Welk beleid maak je op school op het thema ouderbetrokkenheid? Hoe kan de school ouders betrekken bij het inspelen op de onderwijs- en zorgbehoeften van kinderen? In de regio zuidwest Nederland zijn er tal van succesvolle initiatieven en praktijkvoorbeelden van succesvol partnerschap tussen school en ouders.

Op maandag 23 september geven de vier Expertisepunten Ouderbetrokkenheid in de regio Zuidwest Nederland samen met het ministerie van OCW het startschot voor de regionale aanpak van ouderbetrokkenheid. Dit gebeurt in een bijeenkomst op twee locaties: Rotterdam en Vlissingen. In het plenaire gedeelte belicht een aantal sprekers, waaronder de staatssecretaris van Onderwijs Sander Dekker en SCP directeur Kim Putters, het belang van educatief partnerschap tussen ouders en school.

Deze presentatie in het Zadkine college in Rotterdam-Zuid wordt live uitgezonden zodat beide locaties kunnen interacteren met de staatssecretaris.

Meekijken of de webcast terugzien?
Kijk op de Livestream eventpagina.

Een mooi resultaat van de webcast is dat het ANP de uitzending heeft meegekeken en er een bericht over maakte. Binnen 1 uur na afloop van het event stond er een verslag op Nu.nl met 268 reacties!

Livestream Logo

Gerelateerde Berichten

...