Gastcollege Universiteit Utrecht

Eind 2012 ben ik een beetje uitgever geworden sinds ik de site POI-Tours heb opgetuigd. Een portal met tientallen vermeldingen en reviews van apps voor toerisme en vrije tijd. Apps met GPS functies waarmee je nieuwe gebieden en bijzondere stukjes Nederland kunt ontdekken.

De vakgroep Sociale Geografie kent de master Geo Communicatie. Ik mocht een een groep studenten vertellen over POI-Tours, de geschiedenis van location-based apps, GeoCaching, over contentmarketing, SEO, bloggen met WordPress en schrijven voor het web. Heerlijk om te vertellen over een onderwerp waar je veel van weet en waar ik ook heel enthousiast over ben.

De studenten kregen na mijn verhaal de opdracht zelf een app, game of audiotour te gaan recenseren. De resultaten zullen worden geplaatst op de POI Tours portal.

uboot

Foto: Soundtrack City

Gerelateerde Berichten

...