Functiewissel voor bestuurders van Trivire en Leger des Heils

Hoe kunnen organisaties die veel met elkaar te maken hebben hun samenwerking verbeteren? Hoe kweek je meer begrip voor elkaars belangen? En welke rol kan leiderschap daar in spelen?

In Trading Places wisselen directeur-bestuurders van woningcorporaties 1 à 2 weken van functie met hun samenwerkingspartners. Dat kunnen directeuren of bestuurders zijn van bijvoorbeeld gemeenten, bouwbedrijven, energiebedrijven of zorginstellingen.

Nieuwe bestuurders
Vanaf 1 november 2018 is Tinka van Rood tijdelijk bestuurder van het Leger des Heils W&G ZWN en is Joanne Blaak – van de Lagemaat voor 9 dagen bestuurder van Trivire. Zij lopen niet slechts een dagje met elkaar mee, maar gaan een fulltime functiewissel aan, waarin zij elkaars rollen en activiteiten compleet overnemen.

Voorbeschouwing
Naast dat dit een bijzondere leerervaring is voor de twee deelnemers, gaat deze wissel ook een bijzondere ervaring worden voor de beide organisaties. Benieuwd naar wat beide bestuurders hier zelf over zeggen? Bekijk dan de voorbeschouwingen van Tinka en Joanne.

Gerelateerde Berichten

...