Fries Zorgcongres – Livestream

Zorgbelang Fryslân organiseert het jaarlijkse Fries Zorgcongres dit jaar op vrijdag 7 november in Bolsward. Er is een boeiend programma samengesteld met interessante sprekers, waaronder trendwatcher Adjiedj Bakas. Aan het eind van de dag reikt burgemeester Hayo Apotheker de Duim 2014 uit, de publieksprijs voor het beste innovatieve en cliëntgerichte zorginitiatief.

Zorgbelang Fryslân is de bundeling van patiënten- en consumentenorganisaties in Friesland. De provinciale stem van de zorgconsument. Signaleren/agenderen, clientervaringsonderzoek- en advies en onafhankelijke klachtenopvang. Motto: ‘Echte mensen, echte ervaringen, echte verbeteringen’

Er zijn al snel meer aanmeldingen binnengekomen dan er beschikbare plaatsen zijn. Daarom heeft Zorgbelang Fryslân er voor gekozen de presentaties uit te zenden via een livestream. Het programma is interessant voor iedereen die betrokken is bij de gezondheidszorg in Friesland.

Gelukkig zijn de netwerkfaciliteiten op de locatie Bloemkamp van hoge kwaliteit. Er is internettoegang via een glasvezel verbinding waardoor uitzenden in High Definition (HD) mogelijk is.

Bekijk de webcast hier:

Livestream Logo

 
Programma
Dagvoorzitter: Margreet de Graaf

10.30 – 10.45 uur Welkomstwoord door Berend Lugies, directeur/bestuurder van Plantein
10.45 – 11.30 uur Lezing “Geluk in de zorg” door Jacob Dijkstra, universitair docent RUG
11.30 – 12.15 uur Lezing “Kanteling van de zorg” door Anke Siegers & Annelien Blom-Ziengs, ervaringsdeskundige

13.15 – 14.15 uur Lezing “De toekomst van gezondheid” door Adjiedj Bakas, trendwatcher
14.15 – 14.45 uur Open discussie naar aanleiding van de lezing van Adjiedj Bakas
14.45 – 15.00 uur Uitreiking van de Duim2014 door burgemeester Hayo Apotheker van Súdwest-Fryslân
15.15 – 15.30 uur Optreden van het Prokkelkoor

Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas (1963) is eigenaar van Trend Office Bakas bv en Bakas Books bv. Hij studeerde Nederlands, met als specialisatie Communicatiekunde, aan de Universiteit Utrecht. Na zijn afstuderen in 1987 werkte hij o.a. bij NOS en KLM. Van communicatie-adviseur, gespecialiseerd in moeilijke boodschappen in de crisisjaren ’80 van de vorige eeuw (“slecht nieuws goed gebracht”), ontwikkelde hij zich tot “trendwatcher des vaderlands” (Zijn motto is: “Alleen tegenwind brengt een vlieger omhoog.” Hij houdt jaarlijks ongeveer 200 inspirerende trendlezingen in het Nederlands, Engels of Duits. Bakas wordt door opdrachtgevers geroemd om zijn opgewekte, positieve insteek, wars van cynisme, zijn realiteitszin, nuchterheid en humor.

Gerelateerde Berichten

...