Duurzame werkplek voor freelancer aangeboden

Je eigen kantoor
Ben je freelancer en het eenzame zwoegen op je zolderkamer of aan de keukentafel zat? Wil je een stap verder? Een representatieve plek om klanten te ontvangen, met een paar mensen kunnen vergaderen en kom je uit Rotterdam of omgeving?

Collega’s
Sjoerd Kuiken en ik zoeken één of twee ondernemende zzp-ers die ons kantoor op de mooiste plek van Rotterdam Kralingen willen delen. Alles wat je op een werkplek nodig hebt is er al; Internet, beamer, grote flatscreen, koelkast, espressomachine, rust, opbergruimte, parkeerplekken, alles. We beschikken over de rechterkant van de zolderetage.

Duurzaam
Bovendien werken we in een heel bijzonder, sfeervol en representatief gebouw, een oude school uit 1922. Vorig jaar is er flink gerenoveerd waaronder; muurisolatie, dubbel glas en het dak. Alle pannen zijn voorzien van onzichtbare zonnecellen, waardoor je computer en de koffie helemaal op zonne-energie werkt.

Omgeving
We hebben een zonnig dakterras, voldoende kroegen en terrassen langs de Oudedijk en de Kralingse Plas is op 200 meter afstand. De tram naar Rotterdam Centraal stopt op 200 meter en met de auto zit je zo op de ring A16 of A20.

Kom eens op de koffie en merk hoe fijn het is samen te lunchen en te kunnen sparren met gelijkgestemde mensen, waarbij al vaak genoeg ook zakelijke kruisbestuivingen zijn ontstaan.

Bel me op 0624257155

Dakterras freelance werkplek Rotterdam

Duurzame werkplek Rotterdam

Gerelateerde Berichten

...