Crowd Force #21: Studenten Ondernemen

Agenda update!
Woensdag 22 mei ben ik als tafelhost weer present bij een event waar je dopamine levels van stijgen tot aangename hoogte. Kom ook en stel je kennis, frisse ideeën en netwerk ter beschikking aan jonge ondernemers.

Wat is Crowd Force?
Sinds 2016 organiseert R’damse Nieuwe het populaire evenement Crowd Force: een avond waarbij het draait om de collectieve kracht van het publiek en het ondersteunen van Rotterdamse ondernemers. Door rondetafelgesprekken krijgen ondernemers concrete handvatten om hun bedrijf verder te ontwikkelen. Onder leiding van een tafelhost werkt het publiek samen om niet alleen advies te geven, maar ook om praktische, bruikbare inzichten te bieden. Elke editie zorgt de samenstelling van het publiek, met deelnemers uit verschillende sectoren en achtergronden, voor unieke perspectieven en oplossingen.

Wat maakt deze editie uniek?
Deze 21ste editie van Crowd Force geeft een podium aan de innovatieve en ondernemende geest van studenten in Rotterdam. Met de samenwerking van alle hogescholen en de universiteit van Rotterdam brengen we een divers en talentvol publiek samen. We zijn tijdens de avond te gast bij The Social Hub, een plek waar reizigers, locals en studenten samenkomen om te leren, werken en netwerken.

  • Crowdforce

Gerelateerde Berichten

...