Drupaljam 2017 – reportage

DrupalJam 2017 is het Drupal congres van Nederland waar professionals en (potentiële) gebruikers samenkomen om code en kennis te delen. De 2017 editie werd dit jaar op woensdag 24 mei 2017 georganiseerd, wederom in de Fabrique te Maarssen.

Met als thema “Retro Arcade” en de focus op Drupal 8, blijft Stichting Drupal Nederland we mensen aanspreken met uitdagende keynotes, inspirerende gastsprekers en alles over de laatste online ontwikkelingen. Het programma is een afgewogen geheel waarbij recht wordt gedaan aan de wensen van zowel de developers als de business om op deze manier Drupal, de gemeenschap en het gebruik ervan zo goed mogelijk in de schijnwerpers te plaatsen.

Registratie en aftermovie
Met 3 camera’s hebben we de presentaties vastgelegd die plaatsvonden in de grote zaal. Daarnaast maken we een reportage die behalve een impressie van de dag, ook een beeld geeft van de belangrijkste sponsoren en hun motivatie om aan Drupaljam deel te nemen. Aan het eind van de dag maakten we ook de groepsfoto van de 400 bezoekers.

De reportage

De keynote over privacy van Tijmen Schep

De keynote over persuasive design van Pieter Jan Troost

Camera: Eelco Romeijn en Katharina Pöhlmann
Animatie: Reinier van der Horst

Gerelateerde Berichten

...