Camp Silver – overnachten in een Airstream

Vanaf 1 juli 2020 staan acht prachtige Airstreams op Camp Silver in Reutum. Camp Silver is onderdeel van het Rusttheater. Reutum is één van de negen kerkdorpen van de Gemeente Tubbergen dat gelegen is in het prachtige coulissenlandschap van Twente. Vanuit het ruim opgezette terrein kan men al wandelend en fietsend deze mooie omgeving verkennen.

COMFORTABELE TWEEPERSOONS HOTELKAMER
De Airstreams zijn speciaal voor Camp Silver vormgegeven door ontwerper Christopher Deam uit San Francisco. De Airstreams zijn ingericht als een comfortabele tweepersoons hotelkamer. Ze hebben vloerwarming en airco, een loungebank en een flatscreen TV.

SLAPEN IN LUXE
Het slaapplatform heeft een tweepersoonsbed, de matrassen zijn van Talalay embrace. Het bedlinnen is van 100% Egyptisch katoen.

KRACHTIGE DOUCHE
De badkamer is uitgevoerd in roestvrij staal en heeft een wastafel, hotelföhn, toilet en een krachtige douche. Het badlinnen is van Frette. De verzorgingsproducten zijn van Aesop.

PANORAMISCHE PLEK
Elke Airstream heeft een zonneluifel en een eigen buitenterras. De acht Airstreams staan op een grasveld achter de boswal waar je een weids uitzicht hebt op natuurgebied de Reutummer Weuste. Op deze panoramische plek kun je getuige zijn van de mooiste zonsondergangen en wolkenluchten en een betoverende sterrenhemel.

Gerelateerde Berichten

...