Crowd Force Rotterdam #10 – Jubileum Editie

Op woensdagavond 22 februari organiseert R’damse Nieuwe de tiende editie van Crowd Force Rotterdam in de Burgerzaal van het Rotterdamse Stadhuis. Tijdens deze jubileumeditie stellen acht ondernemers voor de tweede keer hun vraag aan het publiek. Alle ondernemers zijn eerder deelnemer geweest van Crowd Force Rotterdam. Toen nog startend, nu gevestigd. Zij doen voor de tweede keer mee met een nieuwe vraag, gerelateerd aan de groei die zij sinds hun vorige deelname doormaakten.

Wisdom of the crowd
Burgemeester Aboutaleb zal deze jubileumeditie openen en tijdens de tafelsessies zijn adviezen delen met de ondernemers. In twee rondes van 45 minuten gaan de ondernemers in gesprek met het publiek om die concrete vraag te bespreken. Met Crowd Force Rotterdam wil R’damse Nieuwe de Rotterdamse ondernemers een stap verder helpen.

Tafelhost
Ook deze editie mag ik een bijdrage leveren als tafelhost. Je bent dan de gespreksleider van de brainstorms in kleine groepen van 8 tot 10 personen. De tafelhost worden vooraf getraind door Debat.nl. Deze keer begeleid ik online tijdschrift Vers Beton. Bekijk hier vast een video:

R’damse Nieuwe is een community van ondernemende Rotterdammers. Wij geloven dat Rotterdam de stad van de toekomst is, die gedragen wordt door de groeiende groep jonge ondernemers. Door deze groep te ondersteunen, dragen wij bij aan de toekomst van Rotterdam. Dankzij onze unieke positie tussen de stad en haar ondernemende inwoners zijn wij in staat om kennis en kunde te bundelen en om daarmee te verbinden, inspireren en adviseren.

Kom ook!

Tijd: 18:30 – 22:00
Deelname = gratis, maar schrijf je wel even in via Eventbrite.

Gerelateerde Berichten

...