Boektrailer – Julie van Mol

Sterker door strijd is de debuutroman van Julie van Mol.
8 jaar heeft ze aan het boek gewerkt en ondertussen een drukke freelancepraktijk als (online) marketing- en communicatiespecialist opgebouwd.
Juist vanwege die achtergrond neemt ze een groot deel van de marketing van het boek zelf ter hand en is daarin bloedfanatiek.

Social Media
Op social media is de boektrailer inmiddels duizenden malen bekeken en gedeeld. Kijk maar op FaceBook, Instagram of Twitter.Het lukte Julie zelfs om Martin van Waardenberg te strikken voor de boekpresentatie op 15 april!

Over het boek
Sterker door strijd brengt je terug naar 2007. In Nederland heerst nog geen crisis, er zijn geen smartphones op de markt, sociale media domineren onze alledaagse communicatie nog niet.

Een 32-jarige carrièrevrouw is ooit vanwege haar studie van Nijmegen naar Utrecht vertrokken. Van daaruit verhuist ze voor haar werk naar Rotterdam. De stad kent ze niet, haar inwoners evenmin. Om zich zo snel mogelijk thuis te voelen gaat ze off- en online op zoek naar Rotterdammers. Samen met hen ontdekt ze het verleden en heden van de stad.

Ze maakt al snel promotie, waarna ze wordt tegengewerkt door haar rancuneuze collega. En dan is er ook plots die grote, meeslepende liefde: een Amsterdamse clubeigenaar. Maar hij heeft kinderen terwijl zij liever een hondje wil. Slaagt ze er ondanks al deze uitdagingen in haar plek te veroveren en zich thuis te voelen?

In Sterker door strijd zijn Rotterdamse geschiedenisfeitjes en weetjes verpakt. Ook Utrecht, Nijmegen en Amsterdam maken deel uit van het stedelijk decor.

Concept en editing: Eelco Romeijn
Fotografie: Peter Lodder
Stockfoto’s: Rotterdam Branding Toolkit
Muziek: Boris Ross
Bestel ‘m hier!

Gerelateerde Berichten

...