Website Kuiken Praktijkmanagement

Sjoerd Kuiken is bedrijfskundige met een zeldzaam specialisme: tandartsen. Een gat in de adviesmarkt waarin nog veel te doen is. Want hoewel iedere tandarts zichzelf primair als zorgverlener zal zien, zijn de meesten ook ondernemer. En dat in een sector waar talloze regels en voorschriften gelden die niet altijd even makkelijk te implementeren zijn.

Sjoerd helpt tandartsen daarmee en laat praktijken beter, efficiënter en winstgevender functioneren.

Om die boodschap uit te dragen is Sjoerd gaan bloggen. Zijn artikelen worden gepubliceerd op het veelgelezen DentalInfo.nl en nu ook op zijn eigen website.

POI Creatives heeft de bestaande minimalistische site omgebouwd tot een aantrekkelijk en fris geheel. Alle foto’s zijn speciaal voor de site gemaakt door Sanne Romeijn (inderdaad, dochter van…) en de nieuwe huisstijl is ontworpen door Reinier van der Horst. De cliënt en assistente op de foto’s is een figurant.

Tientallen foto’s zijn toegevoegd aan de media bibliotheek van WordPress inclusief een flink aantal nog ongebruikte foto’s zodat Sjoerd zich voorlopig geen zorgen hoeft te maken om illustraties bij zijn artikelen.

Tenslotte is de vindbaarheid van zijn website grondig verbeterd. Zo gaat de site werken als een leadgenerator en zijn de kosten in no-time terugverdiend.

onderzoek

Gerelateerde Berichten

...