Violet Falkenburg

dagvoorzitter, presentatietrainer, coach, journalist

Mijn journalistieke wieg stond bij Elseviers Weekblad. Van onderaf ben ik begonnen: persberichten sorteren en foto’s uitzoeken. Een paar jaar later werd ik redacteur bij het Vara tvprogramma Hoe bestaat het. Zelf verscheen ik op het scherm bij de NCRV waar ik 115 afleveringen van Rondom Tien maakte. Daarnaast presenteerde ik televisieprogramma’s voor diverse omroepen (Ikon, Nos, Avro, Teleac, Sbs).
Op de radio kreeg ik naam met Adres Onbekend, het mediaprogramma Ratel, Echo (Kro) en Met het Oog op Morgen (Nos).
Tijdens mijn omroepcarriere werd ik gevraagd om congressen voor te zitten, debatten te leiden. Tot de dag van vandaag doe ik dat. Inmiddels dus met een schat aan ervaring.

Ook geef ik sinds die tijd presentatie- en mediatrainingen. Met een eigen klantenportefeuille en samen met Brain-box en ZijSpreekt.
Mijn journalistieke bloed kruipt waar het niet gaan kan. In 2006 kwam mijn eerste boek uit en in oktober 2013 mijn vierde. Verder schrijf ik portretten voor bladen, zoals www.jouweigenmagazine.nl en columns op verzoek.
Een postbachelor coachopleiding gaf mij de bagage om mensen te begeleiden die zakelijk of privé vastlopen, of anderszins met kwesties kampen waarbij ze een klankbord kunnen gebruiken. Zij vinden hun weg naar mijn keukentafel.

Met Violet trainden we verschillende bedrijven en personen in presenteren.

Violet Falkenburg is te vinden op Twitter, Het web and LinkedIn

Meer Partners