Apps

We produceren media voor alle soorten beeldschermen, dus ook voor mobiele telefoons en tablets. Maar een video voor een Smartphone maak je heel anders dan een film voor in een boardroom of bioscoop.

Waarom zou je eigenlijk media consumeren op je mobiel? Zijn grote flatscreens niet veel mooier? Natuurlijk, maar dat grote scherm is niet altijd voorhanden. En overal waar je buitenshuis bent is je mobiel het beste alternatief. En je hebt ‘m altijd bij je. Het is je persoonlijke assistent, gids, leraar, muziekspeler, bibliotheek, fotocamera, kompas, encyclopedie…

Naast beeld is geluid het geheime wapen van mobiele media want met een koptelefoon is de geluidsbeleving enorm sterk. Wat het bioscoopscherm is voor een filmmaker, is de headset voor de sounddesigner. Maximaal indrukwekkend!

En dan krijg je er op locatie ook nog geur bij!

Dit soort apps is ons specialisme. Wil je media en locatie aan elkaar koppelen, dan zit je goed bij ons.

Apps zijn geen rocketscience, daar doen we niet moeilijk over. Een app is een communicatiemiddel, net zo als een site, een film of een commercial.

Bezint eer ge begint
Onafhankelijk advies is ook hier ons sterkste punt. We zijn kritisch en stellen je eerst een hele serie vragen. Waarom wil je een app? Is een app wel het beste medium? En zo ja, gaan we het wiel opnieuw uitvinden, of gebruiken we iets dat al bestaat? Of maken we daar een afgeleide van? Een app is een communicatiemiddel, net zo gewoon als een website, een film of een commercial.

Er zijn veel keuzes te maken, maar als je scherp in beeld hebt wat nodig is kun je een heleboel leergeld besparen. En een eerste adviesgesprek is nog gratis ook!

Waar kunnen we mee helpen?

 

img_atmosphere