RSM Corporate Communication Colleges

ONLINE COLLEGES
De Part-time Executive Master in Corporate Communication van RSM Erasmus is een opleiding voor wie we regelmatig online colleges faciliteren.
Het heeft er toe geleid dat we inmiddels begonnen zijn met het bouwen van een permanente studio speciaal voor dit soort online lessen, maar daarover later meer. Afgelopen week was het de beurt aan de modules persuasive communicatie, data analyse en persoonlijke communicatie.

PLATFORM
RSM koos voor Zoom als platform, een twee-camera opstelling, draadloze microfoon en een traditioneel whiteboard voor de docent. We plaatsten een grote monitor op ooghoogte die permanent de gallery-view van Zoom weer gaf en een setje speakers. Zo kon de docent voortdurend contact hebben met de studenten. Om ze recht in de ogen te kunnen kijken kwam er een camera en een lampje bovenop de monitor. Een tweede camera met zoomlens werd gericht op het whiteboard zodat alle aantekeningen duidelijk in beeld kwamen.
Een kleine videoregie zorgde voor het schakelen tussen de camera’s, een laptop met PowerPoint en andere documenten, geluidsprocessing en de feed naar Zoom.

BRANDING
Om de kwaliteitsbeleving te versterken maakte we eerder al een video met koffie, een RSM logo en een 15 minuten durende aftellende klok. Voorafgaand aan de lessen en tijdens de koffiepauzes werd dit weergegeven.

PROMO
Om uit te dragen dat RSM actief en vooruitstrevend gebruik maakt van digitale colleges monteerden we na afloop een korte promo die wordt gebruikt op Linkedin.

Gerelateerde Berichten

...