Promotie voor een conferentie: Drupaljam 2020

Drupaljam is hét Nederlandse evenement voor het populaire open source CMS Drupal. Ruim 500 internet professionals uit Nederland en de rest van Europa komen samen om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen over Drupal, online marketing en digitale innovaties.

RELATIE
In 2013 verzorgden we een livestream voor het community-event en sindsdien vrijwel ieder jaar de meercamera registratie van keynote sprekers. Ook maakten we verschillende aftermovies en videobranding voor tijdens het evenement.
Het fijne van een langdurige relatie met een opdrachtgever is dat er ieder jaar ruimte en vertrouwen is voor experiment en je gezamenlijk tot optimale producties kunt komen. Iedere editie wordt beter, je daagt elkaar uit en je leert van elkaar.

CORONA
Dankzij Covid-19 heeft de organisatie het zwaar dit jaar. De aanvankelijk geplande datum kon niet doorgaan en werd in overleg met de locatie verschoven naar 6 november. Het biedt daardoor wel de mogelijkheid langer en intensiever campagne te voeren voor het verkopen van tickets. Ons voorstel hierover viel in goede aarde. Op basis van de footage van eerdere jaren konden we gemakkelijk een serie promo’s monteren die geschikt zijn voor social media.

HUISSTIJL
De vormgeving van de promo filmpjes luit uiteraard aan bij de huisstijl van Drupaljam. Daar heeft de organisatie een heel professioneel document voor. Maar ook de player van Vimeo is aangepast. Als de video is afgelopen wordt een button getoond met een call-to-action. Probeer het maar!

De komende weken worden er nog 2 clips aan de serie toegevoegd.

Design by Ruben Meines.
Voice-over: Marcel Strücker.
Muziek: Christiaan Mooij.

Gerelateerde Berichten

...