Narrowcasting

Narrowcasting en Digital Signage is een manier van multimediaal communiceren op strategische plaatsen. In een winkel, op een beurs, in wachtruimtes, in de rij voor een attractie etc. Daar waar publiek is en waar je even tijd hebt om je te vermaken met bewegend beeld. Of waar je publiek wilt voorzien van actuele informatie. Een flatscreen als interactieve informatiezuil.

Zo’n scherm is doorgaans verbonden met een netwerk of het internet. Zo kun je op afstand de info updaten, video’s uploaden en zelfs live publiceren. Ook kun je de schermen laten reageren op de omgeving. Loopt iemand in het zicht van het scherm dan kan een specifieke videoboodschap automatisch worden getriggerd.
Of in een museum begint een filmpje pas te spelen na een druk op een knop.

POI Creatives zijn geen dozenschuivers van technologie. We verkopen geen flatscreens of mediaplayers. Wel weten we hoe we content moeten maken, programmeren en distribueren. Daarvoor hebben we kennis, software en een paar mediaspelers in huis.

Deze Amerikaanse video van een technologie aanbieder vertelt duidelijk wat je kunt met Narrowcasting en Digital Signage.

...