Mobiele Apps

We produceren digitale media voor alle soorten beeldschermen, dus ook voor mobiele telefoons en tablets. Er kan zoveel meer met je mobiel dan alleen Facebooken, WhatsAppen en Wordfeuten. Een beetje smartphone heeft meer functies dan een Zwitsers zakmes. Gebruik die dan ook!

Location-based media
Een van de meest krachtige toepassingen is navigatie met GPS.
Een systeem van 24 satellieten ter waarde van honderden miljoenen dollars staat je ter beschikking om je te vertellen waar je bent. En dan ben je ook nog overal verbonden met het internet. Juist deze slimme combinatie maakt het je mogelijk informatie te ontvangen die speciaal op jouw locatie is afgestemd.

POI
U kent het begrip natuurlijk uit de wereld van de navigatie: POI. Interessante locaties in jouw buurt. Bezienswaardigheden. Interessant omdat die plekken een verhaal bevatten. POI zijn gemakkelijk te vinden met GPS.
Nog interessanter wordt het als de verhalen van die locaties als een tour met elkaar worden verbonden. Verteld door een digitale gids; je eigen smartphone! POI Creatives is gespecialiseerd in de ontwikkeling van GPS gestuurde apps.

Dus, kom uit je luie stoel en zet de GPS funktie van je telefoon aan. Dan kom je op de meest onverwachte plaatsen en beleef je nog eens wat!

Wandelroute
Loop altijd over de mooiste paden. Maak je niet druk of je links- of rechtsaf moet; je telefoon wijst je de weg. En onderweg word je op interessante punten gewezen die je anders straal voorbij loopt.

Natuurgebieden verkennen
Nederland kent talloze ongekend mooie plekjes waar je kunt genieten van de natuur. Zelfs in je eigen omgeving is nog veel te ontdekken.

Historische plaatsen ontdekken
Als de geschiedenis van een locatie wordt verteld terwijl je je op die plek bevindt, dan maakt het verhaal veel meer indruk dan wanneer je dat thuis ervaart.

Actief spel en Games
Stap in het decor van een spannende film. Kies je rol en laat je meeslepen in het verhaal. Maak een kunstwerk, een maffe foto, ren een stukje, vindt verborgen items, scoor punten!

img_atmosphere

...