Meercamera registratie

Om een breder publiek te betrekken bij conferenties en presentaties is het mogelijk deze bijeenkomsten vast te leggen op video om ze na afloop te delen met de mensen die niet aanwezig konden zijn.

Live en/of on-demand regie
In het geval van videoregistratie kan er gekozen worden tussen het live schakelen van beelden en slides, of ze na afloop van de presentatie tot 1 geheel te monteren. Deze laatste optie kost iets meer tijd, maar is ook goedkoper en vraagt minder opbouwtijd, ruimte en kabels in de zaal.

Uitzendkwaliteit
POI Creatives maakt gebruik van broadcastkwaliteit Sony camera’s voor de registratie waardoor uw registratie van hoge kwaliteit is en de bedrijfszekerheid optimaal. Geen webcams of bewakingscamera’s. Doorgaans is 1 camera voorzien van een lange telelens, 1 van een groothoeklens, en de derde een standaardlens. Zo kunnen we elke zaalgrootte en situatie aan.

Videomontage, samenvatting en slides
Een registratie met meerdere camera’s kan na afloop worden gemonteerd tot een geschakelde versie. Dit is flexibel en efficiënt.
Iets mooier wordt het als we de pauzes, sprekerswisselingen, dode momenten etc kunnen weghalen of zelfs de hele presentatie samenvatten. Uiteraard kost dit iets meer montagetijd. Bij montage achteraf monteren we ook de PowerPoint of Prezi slides mee.
Een aardige extra is wellicht het mee monteren van de twitterfeed over het event.

Wanneer we geschakeld registreren kan de videofeed ook meteen uitgezonden worden als livestream.

 
hhs_lectoraten

...