Meercameraregie nieuwjaarsreceptie Havensteder

2014 was een zwaar jaar voor woningcorporaties en niet alleen vanwege de economische tegenwind. Allerlei schandalen in de sector leidden tot een parlementaire enquête; het zwaarste onderzoeksinstrument van de Eerste- en Tweede Kamer.

Wat de gevolgen zijn van de enquête en de aanbevelingen in het eindrapport van de commissie is door het directieteam van Havensteder grondig bestudeerd en geëvalueerd. De bevindingen werden tijdens de nieuwjaarsreceptie met het personeel gedeeld. De discussie, die werd ingeleid door een video-samenvatting van de belangrijkste fragmenten uit de verhoren, was verhelderend en soms zelfs emotioneel.

 
Om alle aanwezigen een goed beeld te geven van de sprekers brachten we twee camera’s en een videoregie naar Roodkapje waar al drie beamers waren geïnstalleerd. Uit de regie werd de weergave ingestart.

Multiscreen
Daarnaast installeerden we twee synchroniseerbare mediaplayers op twee flatscreens in een ander deel van de ruimte. Tijdens de receptie zorgden die voor passend decor en kon er op een eenvoudige manier een kick-off video worden vertoond.

HS-2015-multiscreen-539

Productie: BuroB
Camera: Han Hoezen en Fijko van Leeuwen
Videotechniek: Eelco Romeijn

Gerelateerde Berichten

...