Jong Bouwend Nederland – Masterclass

Wat vonden de deelnemers van de Jong Bouwend Nederland Masterclass 2015-2016? Wat hebben ze geleerd en wat nemen ze beslist mee in hun dagelijkse praktijk? Dat waren de onderwerpen die aan de orde moesten komen in de eindpresentaties van deze groep van 13 cursisten.

Context
De eindpresentaties vormden zowel de afsluiting van de module ‘Communicatie in de praktijk’ als van de gehele masterclass. Iedere presentatie werd na afloop voorzien van de constructieve feedback van Peter Reijers. De integrale registratie hiervan ontvingen de cursisten in een privé video zodat ze hun presentatie nog eens als toeschouwer terug konden zien. Hiermee wordt een maximaal leereffect bereikt en tegelijkertijd geeft het de masterclass organisatie ook realistische feedback. Dit is een compilatie van de opmerkingen van de cursisten die gebruikt wordt bij de werving van een nieuwe groep.

De inschrijving voor de volgende masterclass is begonnen! Kijk op jbnmasterclass.nl

Doelgroep
De Masterclass is er voor ambitieuze managers in de bouw en infra die de stap naar eindverantwoordelijkheid willen maken. Bouwers, die willen werken aan hun eigen ontwikkeling. Om daarmee hun toekomst en die van hun bedrijf nader vorm te geven. Het gaat over persoonlijk leiderschap en op een nieuwe manier omgaan met de markt.

Na afloop maakten we ook een serie groepsfoto’s.

groepsfoto rollercoaster

Gerelateerde Berichten

...