Geld verdienen met een app

Bij de productie van een mobiele applicatie wordt vaak veel te weinig aandacht besteed aan de marketing ervan. “Een app is een product, en dat moet je promoten”, zegt Dimitry Vleugel van Androidworld tijdens de Appril sessie ‘Geld verdienen met een app’.

Metadata en Publiciteit
Als er iemand is die een goed beeld heeft van de inspanningen die app bouwers en uitgevers zouden kunnen doen om app sales op gang te helpen dan zijn het Dimitry en Sander wel. Hun blog genereert bijna 2 miljoen pageviews per maand en heeft ongeveer een miljoen unieke lezers. Ook hebben ze zelf een reader app gemaakt voor Androidworld.

In deze sessie geven de heren met een sneltreinvaart tientallen tips en bespreken de do’s en don’ts. Wat zijn de praktische en technische randvoorwaarden om gevonden te worden en hoe maak je slim gebruik van social media? Een presentatie die iedere app developer zou moeten zien, zelfs als je iOS apps maakt. De sessie duurt 55 minuten en is hier integraal te bekijken.

Bedankt Sander en Dimitry!

De sessie werd gehouden in de Science Tower op het Marconiplein in Rotterdam bij startup accelerator ECE, de Startup Campus van het Erasmus Centre for Entrepreneurship.

Bekijk hier de overige Appril livestreams.

androidworld appril

Gerelateerde Berichten

...