Eendracht introductievideo

Ook het avontuur ontdekken? Stap aan boord van de Eendracht, tijdens een dagtocht of een meerdaagse reis. Met jongeren op pad, of individueel opstappen? Met vrienden, relaties of personeel er even tussenuit? Een eigen bestemming? Alles is mogelijk. Welke vorm u ook kiest, u draagt bij aan het goede doel. De professionele, vrijwillige bemanning bezorgt iedereen een reis om nooit te vergeten!

Deze film laat de belangrijkste veiligheids- en huisregels aan boord zien.

Handige tips, gedragsregels en veiligheidsbewustzijn

Deze instructiefilm is een aanpassing van de versie die ik in 2009 maakte en al die tijd intensief is gebruikt. Inhoudelijk waren er wat nieuwe punten en ook de huisstijl is aangepast.

Bij dagtochten wordt de video vertoond tijdens het schipperspraatje in de messroom. Nieuw is dat de film nu ook opgestuurd gaat worden naar mensen die een meerdaagse reis boeken.

Ondertiteling
Deze video is op verschillende manieren ondertiteld. Allereerst via inschakelbare ondertiteling zoals in de embedded versie hierboven. Druk daarvoor op de CC knop. Deze ondertitels passen zich aan aan het formaat van weergave, op een mobiel zijn ze groter dan bij fullscreen weergave op een computer.
Voor offline weergave is er ook een versie waarbij de ondertitels zijn ingebakken in de video zelf. Deze versie wordt aan boord gebruikt.

Gerelateerde Berichten

...