Drupaljam re:Boot livestream

Na 2 volle dagen online met Drupaljam 2020 re:Boot is de de organisatie van Drupaljam nog bij aan het komen van de eerste online versie van Drupaljam.
Een evenement van deze omvang, zelfs online, kan niet plaatsvinden zonder sponsoren, vrijwilligers en sprekers. Uiteindelijk is Drupaljam re:Boot een event voor en door de Drupal Community en voor organisaties en professionals die met Drupal werken of te maken hebben. De organisatie bedankt dan ook iedereen die betrokken is geweest bij Drupaljam re:Boot in welke vorm dan ook!

Enkele statistieken
Drupaljam re:Boot werd georganiseerd door 6 vrijwilligers is een korte doorlooptijd van 9 weken! 551 tickets werden geregistreerd vanuit 39 landen en 83% hiervan kwam het evenement bezoeken. Met een gemiddelde bezoekduur van meer dan 5 uur hebben 423 bezoekers de mainstage bezocht en 380 bezoekers de sessies gevolgd. Met 2025 chatberichten en de vele netwerk gesprekken kunnen we tevreden terugkijken.

Platform voor interactie
Als basis voor deze digitale editie werd gekozen voor platform Hopin. Hopin is een Amerikaans product uit Silicon Valley, gericht op het faciliteren van internationale virtuele events en wordt gefinancierd door grote partijen als Slack en Salesforce.

Drupaljam re:Boot gemist?
Heb je de re:Boot moeten missen? Jammer, maar gelukkig hebben we de video’s en foto’s nog. Via ons YouTube kanaal kun je de sessies terugkijken en we hebben een uitgebreide kijk achter de schermen in ons fotoalbum.

Bedankt
Stichting Drupal Nederland wil nogmaals iedereen bedanken die dit evenement mede mogelijk heeft gemaakt door hun passie en inzet, zonder jullie was Drupaljam re:Boot niet mogelijk! Onze sprekers, sponsoren, vrijwilligers, de Drupal Association en het complete Drupaljam re:Boot team: Eric Mulder, Carole Grootenboer, Bert Boerland, Jean-Paul Vosmeer, Floris van Geel en Imre Gmelig Meijling.
Tot de volgende Drupaljam!

Bekijk hier de volledige aftermovie!

Gerelateerde Berichten

...