Drupaljam 2024 promo

Ook dit jaar zijn we weer aan het werk voor het grootste open-source event voor Drupal gebruikers.
In de aanloop naar 12 juni wordt de ticketverkoop gestimuleerd met een promo.

THEMA
Het thema van 2024 is OpenUp. Er wordt verbinding gemaakt met andere open-source producten. Bovendien is dit een jubileumeditie: de 20e!
Wat ooit begon met een paar bezoekers en een stapel pizzadozen groeide uit tot een event met bijna 400 bezoekers.

OVER DRUPAL
Drupal is software voor contentbeheer. Het wordt gebruikt om veel van de websites en applicaties te maken die u dagelijks gebruikt. Drupal heeft geweldige standaardfuncties, zoals het eenvoudig schrijven van inhoud, betrouwbare prestaties en uitstekende beveiliging. Maar wat het onderscheidt, is de flexibiliteit; modulariteit is een van de kernprincipes. De tools helpen je bij het bouwen van de veelzijdige, gestructureerde inhoud die dynamische digitale ervaringen nodig hebben.

Drupal is open source software. Iedereen kan het downloaden, gebruiken, eraan werken en delen met anderen. Het is gebaseerd op principes als samenwerking, globalisme en innovatie. Het wordt gedistribueerd onder de voorwaarden van de GNU General Public License (GPL). Er zijn geen licentiekosten, nooit. Drupal is en blijft gratis.

De Drupal-community is een van de grootste open source-community’s ter wereld met meer dan 1.000.000 gepassioneerde ontwikkelaars, ontwerpers, trainers, strategen, coördinatoren, redacteuren en sponsors die samenwerken. Samen bouwen ze Drupal, bieden ondersteuning, creëren documentatie, delen netwerkmogelijkheden en meer. De gedeelde toewijding aan de open source-geest stuwt het Drupal-project vooruit.

Gerelateerde Berichten

...