De rit van je leven!

Ben jij een jonge ambitieuze manager en wil je je voorbereiden op de eindverantwoordelijkheid? Wil je samen met gelijkgezinde professionals uit de hele sector je eigen toekomst vorm geven?
Nadenken over het bedrijf en aan de slag met ketensamenwerking? Wil je zien wat er op ons afkomt en samen kijken hoe je daar het best op in kunt spelen?

Dan is de BouwBrancheBrede Masterclass iets voor jou.

De BBB Masterclass is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma van acht maanden met vier pittige tweedaagse modules. Het is een intensieve mix van praktijk en theorie, van training en opleiding, van hoofd, hart en handen. De BBB is een mentale achtbaanrit zonder weerga.

De BBB is een spin off van de sinds 2011 succesvolle Masterclass van Jong Bouwend Nederland. In de BBB is plaats voor 16 deelnemers: idealiter 2 bouwers, 2 ingenieurs, 2 ontwikkelaars, 2 toeleveranciers, 2 installateurs, 2 opdrachtgevers, 2 managers en 2 andere specialisten. Zodat elk perspectief vertegenwoordigd is en er ook optimaal van elkaar geleerd kan worden.

Over de vorm van deze video
In de on- en offline uitingen wordt gebruik gemaakt van de rollercoaster als metafoor voor de masterclass. Ik wilde die niet letterlijk visualiseren, maar wel het gevoel ervan weergeven in deze video. Daarom heb ik shots toegevoegd die het bumpy gevoel verbeelden. De drijvende dancebeat is het fundament van de montage en bepaalt het tempo. Geluidseffecten en breaks die al in de muziek aanwezig waren heb ik gebruikt om de effectshots te plaatsen. Tenslotte heb ik een heleboel geluidsaccentjes toegevoegd op de overige beelden.

Camera en montage: Eelco Romeijn

Gerelateerde Berichten

...